Plánujete kúpu investičnej nehnuteľnosti? Tieto aspekty vám môžu pomôcť pri správnom rozhodnutí
11. 03. 2024

Plánujete kúpu investičnej nehnuteľnosti? Tieto aspekty vám môžu pomôcť pri správnom rozhodnutí

 

 

Plánujete kúpu investičnej nehnuteľnosti? Tieto aspekty vám môžu pomôcť pri správnom rozhodnutí

Plánujete kúpu investičnej nehnuteľnosti? Tieto aspekty vám môžu pomôcť pri správnom rozhodnutí

Investícia do nehnuteľnosti je jednou z najbezpečnejších ciest, ako zhodnotiť svoje financie. Ako realitná maklérka vám v tomto článku predstavím kľúčové aspekty, ktoré by ste mali zvážiť pred kúpou investičnej nehnuteľnosti na Slovensku. Tieto tipy vám pomôžu urobiť informované rozhodnutie a zabezpečiť, aby vaša investícia bola čo najvýnosnejšia.

Poloha a atraktivita lokality

Pri výbere investičnej nehnuteľnosti je poloha kľúčovým faktorom. Investičná príležitosť v atraktívnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou služieb môže v budúcnosti výrazne zvýšiť hodnotu vašej investície. Odporúčam vám preto venovať pozornosť nielen súčasnému stavu lokality, ale aj plánovaným rozvojovým projektom v okolí.

Stav a typ nehnuteľnosti

Rozhodnutie medzi investíciou do novostavby alebo nehnuteľnosti, ktorá vyžaduje rekonštrukciu, závisí od vašich finančných možností a investičných cieľov. Zatiaľ čo novostavby ponúkajú nižšie náklady na údržbu a sú často ihneď pripravené na prenájom, nehnuteľnosti na rekonštrukciu môžu ponúknuť vyšší výnos po zvýšení ich hodnoty. Dôležité je však počítať s dodatočnými nákladmi a možnými rizikami.

Cieľová skupina a trhový dopyt

Pred kúpou investičnej nehnuteľnosti je dôležité zvážiť, kto bude vaším potenciálnym nájomníkom. Či už plánujete nehnuteľnosť prenajímať študentom, mladým profesionálom alebo rodinám, mali by ste zabezpečiť, aby nehnuteľnosť spĺňala ich potreby a očakávania. To zahŕňa nielen polohu a veľkosť nehnuteľnosti, ale aj jej vybavenie a dostupnosť služieb.

Investícia do nehnuteľnosti môže byť významným krokom k finančnej nezávislosti. Ak sa chcete dozvedieť viac o investovaní do nehnuteľností alebo potrebujete poradiť s výberom tej správnej investičnej príležitosti, neváhajte ma kontaktovať. Ako skúsená realitná maklérka som tu pre vás, aby som vám pomohla nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám a finančným cieľom.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, kontaktujte ma prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke.

```

Martina Šnyrová
Autor: Martina Šnyrová

Špecialista na predaj a prenájom nehnuteľností 

Som Martina Šnyrová a mám za sebou viac ako 10 rokov skúseností ako realitná maklérka v Bardejove.

Pre mňa je táto práca oveľa viac ako len zamestnanie - stala sa pre mňa životným štýlom, presvedčením a neustálym zdrojom osobnostného rastu. S radosťou komunikujem s ľuďmi, počúvam ich a snažím sa nájsť riešenia pre ich problémy. Oceňujem dôveru, ktorú mi ľudia prejavujú a som tu, aby som im pomohla, či už ide o predaj alebo nákup nehnuteľnosti.

Môj hlavný cieľ je poskytnúť klientom komplexné riešenia s "all inclusive" službami, ktoré ich odľahčia od všetkých aktivít súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Snažím sa, aby tento proces bol pre nich čo najmenej stresujúci a aby sme spolu dosiahli ich ciele.

Verím, že každý obchod je príbeh a ja som tu, aby som vám pomohla napísať ten váš. Spoločne nájdeme miesto, kde budete nielen žiť, ale skutočne doma.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

7 chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov